Verslag van woensdag: een drukke vakantiedag in Limburg

Posted by on jul 29, 2015 in Titurel Leeft
We hadden een drukke dag vandaag; er stonden drie verschillende activiteiten in de planning!

Een aantal mensen vertrok rond de middag naar het oorlogsmuseum in Overloon, een andere groep ging richting het Klok- en Peelmuseum in Asten en dan was er nog een braderie in Arcen waar ook interesse voor was.
Het oorlogsmuseum was indrukwekkend en vooral erg groot, met alle tanks, vrachtauto’s, en allerhande wapentuig. Tim, Gertjan, Nico en Cor keken hun ogen uit en keerden moe maar voldaan terug.
De reizigers naar het klokkenmuseum kregen een flinke wolkbreuk te verduren onderweg en ook bij het  Peelmuseum hielden ze  het niet droog. Met name Ans en  Faye hadden pech en haalden een nat pak en moesten naar huis voor schone kleren. De anderen bleven nog even een hapje eten.
Bij de braderie in Arcen bleef het droog en konden Robin en Toon nog hun koopjes scoren.
Tegen vijven was iedereen weer thuis en moest er even gerust  worden. Dat kon nog net voor het eten; een feestmaal van gebakken aardappelen met sperziebonen en slavinken volgde , met verse aardbeien na.
Wisten jullie dat :
Tim het dartrecord heeft verbeterd, Robin ook iets met horloges heeft, Toon D. en Toon H. allebei heel  goed in Memory zijn, Robert-Jan boven naar Ajax kijkt, we een echte bar met barman hebben!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.