Derde “verslag van de dag” uit Aalten; met dank aan Zappa

Posted by on jul 29, 2015 in Titurel Leeft
Derde “verslag van de dag” uit Aalten; met dank aan Zappa

De sfeer is melig tijdens het avondeten (waarbij drie pond tomaten werd besteld) en het maken van dit verslag. De mop van de dag wordt verteld en we denken samen na over het raadsel van de dag.

Het weer van deze dag kan als volgt samengevat worden: nat-nat-nat-zon-nat-zon-nat-nat-natter-hagel-zon-nat zon-zon-nat-nat-zon-zonnig. Vandaag trekken we naar Oriëntalis, waar het begin van onze jaartelling in steen en beeld vorm is gegeven. Het is waarschijnlijk vanwege het weer dat het zo rustig is maar daardoor beleven we wel een plezierige dag, met lekker brood en eten in de Romeinse herberg.

Na de lunch vermaken we ons nog in Oriëntalis waarbij we ook over de hekjes klommen… thee bij de Bedoeïnen dronken en de tenten bewonderden. Tot slot zijn er mooie dingen gekocht voor mensen die ons lief zijn. Bij vertrek is er nog iets met een C1 en een slagboom (het precieze verhaal kan nagevraagd worden). Onze boodschappen haalden we vandaag uit Duitsland.

Verder: de mop van de dag is helaas te schuin om hier te noteren, we besluiten dat we morgen waarschijnlijk soep eten en stellen vast dat een bezoek aan Oriëntalis een open geest vraagt van haar bezoekers… maar die is voor een Titureller natuurlijk vanzelfsprekend!

Tot slot: iedereen heeft zijn draai gevonden.

Groet uit Aalten!

  • WP_20150729_018
  • WP_20150729_009
  • P7290073
  • DSCN0661

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.