Verslag van de dag: deel 8, de Slingeplas

Posted by on aug 3, 2015 in Titurel Leeft
Verslag van de dag: deel 8, de Slingeplas

Vandaag genieten we van een dagje water en ijs… het is de heetste dag van de week en we hebben het programma maar aangepast: zwemmen dus!

Eerst met zijn allen op de fiets naar de beste appeltaart van de omgeving. We horen dat Peer onderweg is voor een bezoek. Na de taart  fietsen we verder naar de Slingeplas, gelukkig is dat nog maar een stukje. We liggen heerlijk onder een boom en gaan af en toe een stukje zwemmen. We smullen van de heerlijke wraps die we meenamen. Er worden schoenen gerepareerd met een schroevendraaier. Nadat we Peer hielpen om door de slagboom te komen, sluit hij zich bij ons aan.

Het voelt vertrouwd voor iedereen dat hij er, net als vorig jaar, weer is. En al dachten we vorig jaar het beste ijs te hebben gegeten…. lekker niet: gisteren hadden we nog beter! Dus daar moeten we weer heen want Peer is er maar één dag en dat moet hij geproefd hebben, de ijsco man is blij dat we er weer zijn.

Thuis lekker eten met een kopje thee en 90% chocolade toe. Ondertussen wordt er nog met grote vlijt een boom geveld, want ja… er moet wel vuur zijn!

  • WP_20150803_015
  • WP_20150803_017
  • WP_20150803_016

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.