Verslag van drie dagen plezier in Limburg: volledige versie

Posted by on aug 2, 2015 in Titurel Leeft
Verslag van drie dagen plezier in Limburg: volledige versie

Tijdens onze vierde vakantiedag kregen we ’s ochtends bezoek van Laura. Iedereen was blij haar te zien! Rond half twaalf vertrokken we met zijn allen, in drie auto’s, naar Kerkrade voor een bezoek aan het Gaia dierenpark.  Vol enthousiasme werden de dieren bewonderd. Faye ging met haar stokken, Toon en Ger  bewapend met hun camera’s.  Op ons pad kwamen grote en kleine dieren. Zoals  miereneters, tapirs, gorrilla’s en zebra’s, stokstraatjes en nog veel meer. Een aantal hebben ook nog genoten van de vogelshow met Limburgs accent.  Arenden en gieren kwamen maar een paar centimeter boven ons hoofd overgevlogen! Het ijsje en de Mac Donalds zorgden voor een lekkere (vette) afsluiting van de dag. Moe maar voldaan ging iedereen op tijd zijn nestje in.

Dag 5
Na het bezoek aan de dierentuin, gisteren, houden we vandaag een relax- en ontspandag. Het opblaaszwembad werd al vroeg opgepompt en gevuld. Ans ging al op tijd weg met de fiets, vergezeld door RobertJan, Martijn, Toon en Gertjan. De Action was hun bestemming. Bellenblaas, skippybal en diverse kaarten werden gekocht om op te sturen. Floor ging met Toon H. de grote boodschappen inslaan, wat hielp hij goed met de wagen! Faye was happy dat de zon scheen én met haar bellenblaas pistool. Gertjan, Nico, Toon en Ger trokken er zelf met de fiets op uit: Panningen en Horst waren o.a. hun bestemming. Robin kon genieten van een ijsje eten bij de ijsboerderij. Zo ging iedereen zijn eigen gangetje. Laura vertrok aan het einde van de middag en werd uitgezwaaid, wat was het leuk dat ze er was!! Oja de kaarten naar familie zijn ook geschreven en worden binnenkort gepost . Rond 18.30 uur kon Cor met Nico de gehaktballen met aardappels en rode kool serveren waarna later op de avond de bar werd geopend en o.a. Roland in Aalten werd toegezongen.

Dag 6
Zondagochtend begon voor een aantal al heel vroeg: Gertjan, Tim en Toon vertrokken met Floor naar de grote rommelmarkt in Horst. Wat was het druk en wat was het groot! Snuffelen tussen troep met pareltjes ertussen. Gertjan heet zijn slag geslagen met een aanhanger en Tim kon het niet laten dvd’s te kopen. Het werd steeds warmer en na de boodschappen zijn we teruggegaan naar ons vakantiehuis. Hierna hadden we een een zondagse brunch met vers gebakken broodjes, sapjes, kretenbrood, eitjes, chocolademelk en veel gezelligheid.

Hierna vertrok een groep met Floor naar het zwembad ‘de Schatberg’. Het was leuk maar warm aan het strandje. Toon, Tim en Robin waren de waterratten en Robertjan en Toon D. liepen wat rond en namen een versnapering. Faye en Ans waren in de tuin waar Faye lekker een duik in het privé zwembad nam, Ger fietste intussen zelf naar de rommelmarkt (kocht een race auto) en Gertjan ging fietsend en steppend een blokje om. Nico las een technisch boek en Martijn is weer oom geworden van een meisje, Elise, gefeliciteerd!
Later hadden Cor en Ans hun handen vol aan het bakken van de pannenkoeken met alles erop en eraan. Na de heerlijk maaltijd, met ook nog soep, en de voetbal perikelen van RobertJan ging de bar weer open!
P1030700 P1030614

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.