Twente vakantie 2

Posted by on aug 9, 2017 in Uncategorized

VERSLAG ZATERDAG
Vandaag wisseling van de wacht. Best even spannend voor sommigen.daarom de rest van de middag lekker rustig aan gedaan. Gezellig even met zijn allen op het park iets gedronken. Tim Toon en Elke maakten nog even lekker gebruik van de speeltuin. Kijk maar wat een lol

IMG-20170805-WA0003      IMG-20170806-WA0027
VERSLAG ZONDAG
Vandaag laat ontbeten en daarna naar het schoolmuseum in Ootmarsum. Dat vond iedereen leuk. Faye en Tim gingen spontaan met een kroontjespen aan de slag.
Iedereen moe maar voldaan weer terug. Samen voor de tv kijken naar de finale van het damesvoetbal. We aten dus een uurtje later dan normaal, een lekkere lasagne dit keer.

Enkelen van ons hebben daarna nog wat calorietjes verbrand op het springkussen.
Martijn kon het heel erg goed!

IMG-20170806-WA0026
VERSLAG MAANDAG

Vandaag naar ponypark Slagharen.
Besloten om s’middags pas te gaan zodat iedereen lekker rustig nog wat kon chillen.
Het was warm en erg druk. Iedereen heeft wel een rondje in een attractie gedaan en van de parade genoten. En wat smaakten de kroketten en frikandellen toch weer goed! Voor de Mc Donalds had iedereen toch nog wel een gaatje over.
Dus zaten we rond half 6 met zijn allen achter een big mac!!
Al met al een aardig vermoeiende dag voor iedereen dus op tijd weer de mandjes in.

IMG-20170808-WA0048      IMG-20170808-WA0047
VERSLAG DINSDAG

Na weer een rustig ochtendje tijd om weer eens even actief te zijn
Bowlen dit keer.
Dat vond iedereen leuk! Tim was de winnaar van de dag met 81 punten. En trots dat hij was!
Al snel kwamen de bitterballetjes op tafel en was t’ feest compleet. Na een uurtje vrolijk weer naar huis. Lekker karbonaadjes en boontjes. Ook heerlijk natuurlijk! Om uit te buiken nog even naar de animatie op het park gaan kijken. Elke ging spontaan aan het dansen, Tim en Toon D keken met veel aandacht toe. Een mooie afsluiter van weer een fijne dag!

VERSLAG WOENSDAG

Vandaag alweer de laatste dag. Dus allemaal in de benen om een leuk cadeautje voor thuis te kopen. Un het gezellige Tubbergen, vindt iedereen als snel wat ie zoekt, ook de frietboer met zijn xl frikandellen is al snel gevonden. Smiddags is het heerlijk weer en zoeken we de tuintafel op om nog even van het zonnetje te genieten.

Als eten vanavond Chinees, ze komen het brengen!! Dit is het grote genieten” ik wil wel vaker zo’n vakantie roept Faye.. En iedereen sluit zich daarbij aan.. Missie geslaagd!

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.