Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

Posted by on sep 8, 2015 in Nieuws van Titurel, Titurel Leeft
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

Bij Titurel bieden wij waardevolle zorg. We doen dat omdat we vinden dat ieder mens mogelijkheden in zich heeft en het verdient om het beste uit zijn leven te halen. We willen onze bewoners hierbij helpen en bijdragen aan hun ontwikkeling. Samen kijken we op welke manier zij gelukkig kunnen worden. Hoe we hen de beste kansen kunnen geven op een goed leven als volwaardige mensen. Mensen die gezien worden, mensen die hun talenten benutten en onderdeel zijn van een groter geheel. Door het bieden van zulke waardevolle en zinvolle zorg groeien we zelf ook.

Beschik jij over een afgeronde MBO-opleiding (minimaal niveau 3) binnen een relevante zorgopleiding, ben je een teamspeler maar kun je ook goed zelfstandig werken? Ben je vindingrijk, empatisch, flexibel?

Momenteel zijn wij op zoek naar twee pedagogisch medewerkers die, samen met het zorgteam, zorg dragen voor het creëren van een veilige/warme woon- en leefomgeving waarin elke bewoner de meest optimale ontwikkelingskansen krijgt.

Nieuwsgierig? Kijk dan onder “Titurel werkt/medewerkers”  en stuur ons je sollicitatiebrief(mail) en CV vóór 20 september a.s. toe.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.