Vakantienieuws uit de Eifel streek!

Posted by on aug 5, 2020 in Titurel Leeft
Vakantienieuws uit de Eifel streek!

Na een lange, warme roadtrip zijn we vrijdagmiddag aangekomen in de Eifel. Lekker afgekoeld in de beek en ’s avonds lekker van de bbq gegeten.

De volgende dag hebben we rondgelopen in Trier. Een mooie stad, maar het was wel weer héél erg warm. We genoten van een heerlijke lunch in het Kartoffelrestaurant.

Zondag hadden we een rustig dagje. We zijn bij het huisje gebleven en iedereen is lekker creatief bezig geweest. Bob en Dominique hebben met speksteen gewerkt en prachtige kunstwerken gemaakt. Jean-Pierre heeft zijn modelhuisje uit Trier geschilderd en Miquel heeft een oude Turkse koffiemolen gerestaureerd.
Maandag zijn we naar Idar-Oberstein gereden. Dat is een stadje met heel veel edelstenen winkeltjes, bijna iedereen heeft er mooie schatten gevonden. Er was ook een oude mijn in de buurt, maar die was helaas volgeboekt voor de dag. We hebben lekker op een terras geluncht.

Dinsdag zijn we in het Eifelpark geweest, er waren veel spannende attracties en dieren, waaronder wolven! En lekkere frietjes en ijsjes.