Vakantie in Langenboom

Posted by on aug 5, 2020 in Titurel Leeft
Vakantie in Langenboom

Monica en Marleen zijn samen met een clubje van acht bewoners op vakantie. Monica vertelt: op vrijdag zijn we gaan varen op de Biesbosch, of -zoals Karen het zegt: de biesbosboes :). Het was een gezellige maar ook erg warme vaartocht. Gelukkig konden we op het terras frietjes en cola bestellen; de vakantie is goed begonnen!

We logeren in een heel groot huis en worden vaak verrast met bezoekjes van bokjes en grote hazen. In de buurt is een mooie waterplas waar we regelmatig naartoe lopen.
Nico vertelde dat hij hier in de buurt heeft gewoond – later is hij op Titurel komen wonen, toen Titurel net startte, leuk! Nico trakteerde ons op een toertocht langs de plaatsen die hij kende; zijn ouderlijk huis, zijn oude school. We bezochten het kerkhof waar zijn ouders hun laatste rustplaats vonden, dat was een mooi en bijzonder moment. We bezochten ook de aanpalende kerk, daar werd Frank erg blij van.

Op dinsdag gingen we op avontuur in Toverland. Wie stoer genoeg was ging de achtbaan in, de anderen keken hoe dat ging en genoten intussen van een kop koffie. We probeerden de drukte te vermijden, dus helaas konden we niet alle achtbanen meepakken. Toen we vroegen wat we gingen eten, was iedereen het er direct over eens: MacDonalds! Een mooie afsluiting van een geslaagde dag.

Jullie snappen wel dat wij al een geweldige week hebben tot nu toe :)!
Groetjes van de Lummel club