Karen vertelt: cupcakes maken tijdens de huiskamer ochtend.

Posted by on mei 27, 2015 in Titurel Leeft
Karen vertelt: cupcakes maken tijdens de huiskamer ochtend.

Karen vertelt

“In de ochtend ben ik gestart met de spreuk op Soltane en daarna ben ik om kwart over negen op de fiets gestapt en was ik om kwart voor  tien in Hoogerheide.

Toen heb ik  met Lennie cupcakes gemaakt, dat was leuk! Zij hebben altijd pauze en toen hebben ze de cupcaces opgegeten.  We hebben koffie en thee geschonken.

De vaatwasser heb ik daarna samen met Gertjan ingeruimd, Gertjan is een “mannetje precies”en hij weet van opruimen (ik weet dat ook wel, haha).  Wij hebben ook met elkaar gekletst, dat was gezellig

Ik vertelde aan hen dat het mooi weer was en oma Schrouwen was er ook. Toen zijn we op gaan ruimen en hebben we nog even gezeten nadat de mensen weg waren. Dick en Lennie waren er nog die zijn als laatste naar huis gegaan. Toen ben ik met Gertjan weer naar Soltane gefietst en waren we om één uur terug en we hebben allebei een leuke dag gehad. “

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.