Jan Meeuwisse; een betrokken voorzitter Raad van Toezicht neemt afscheid

Posted by on jun 27, 2016 in Nieuws van Titurel, Titurel Leeft
Jan Meeuwisse; een betrokken voorzitter Raad van Toezicht neemt afscheid

Al in 2001 raakt Jan betrokken bij Stichting Titurel, haar zorgvisie en bewoners. Daar wordt een band gesmeed die leidt tot een grote betrokkenheid, op bestuurlijk en toezichthoudend niveau, met het wel en wee van de organisatie.

Toen nog een kleine, onafhankelijke antroposofische zorgaanbieder, groeit Titurel met de jaren uit naar – nog steeds een kleinschalige – professionele zorgorganisatie met een unieke kijk op zorg. Een zorgvisie, gestoeld op de oorspronkelijke antroposofishe waarden, maar die ook aansluit bij de vragen en noden van de huidige samenleving. Jan heeft de groei van Titurel nauw op de voet gevolgd, hij heeft er mee richting aan gegeven, terughoudendheid betracht waar nodig, geadviseerd wanneer wenselijk.

Vandaag neemt Titurel afscheid van Jan in zijn rol bij de Raad van Toezicht – het voorzitterstokje is overgedragen aan Ruud van Egmond. De raad telt nu een voorzitter en drie leden, er is een vacature opengesteld voor de toetreding van een extra lid.

Om zijn betrokkenheid bij onze bewoners en Titurel tijdens dit afscheid eer aan te doen, werd Jan bedolven onder de lintjes – zóveel gebeurtenissen, groot en klein, waar Jan deel van uitmaakte (niet in het minst zijn jaarlijkse rol als Sinterklaas) werden voor het voetlicht gebracht. Zijn altijd vrolijke, zelfs bij grote ernst, kijk op het leven heeft in de loop der jaren velen goed gedaan.  Wij zijn blij te mogen vaststellen dat Jan besloten heeft zijn band met Titurel voort te zetten in een nauwe samenwerking met de Vrienden van Titurel waar, vorig jaar, ook voormalig directeur Peer Muntz bij aansloot.

  • Afscheid Jan_02
  • Afscheid Jan_03
  • Afscheid Jan_04
  • Afscheid Jan_05
  • Afscheid Jan_06
  • Afscheid Jan_07
  • Afscheid Jan_08
  •  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.