Heerlijke beauty-verwen-middag in de boskamer – verslag door Daisy

Posted by on sep 4, 2018 in Titurel Leeft
Heerlijke beauty-verwen-middag in de boskamer – verslag door Daisy

Op 31 augustus hielden wij in de Boskamer een beautymiddag. Alles was aanwezig voor een geslaagde dag; een voetenbubbelbadje, volop make-up spullen, maskertjes, een heuse schoonheidsspecialiste, Danielle Bakx, en natuurlijk… de rustgevende omgeving van Titurel.

Danielle had een heel belevenisprogramma voor ons opgesteld met producten van Lush. Met een gezichtsmassage kreeg zij iedereen heerlijk ontspannen. Daarna konden bewoners een gezichtsmasker nemen, in het voetenbadje, hun nagels laten lakken door de aanwezige stagiaires Laura en Anouk, opgemaakt worden door Daisy en zelfs grime was mogelijk.

Arco wilde graag gegrimeerd worden en Sil en Faye wilden een make-up. Verder wilde vrijwel iedereen een gezichtsmaskertje en ook het voetenbadje was zeer gewild. Toen iedereen helemaal zen was, kon je deelnemen aan een behandeling voor je handen. Met een bruisbal werd warm water in een schaal schuimend en gekleurd, in dat water kon je met een puimsteen je handen masseren en daarna kreeg je nog een speciale crème waardoor na afloop iedereen babyzachte handen had. Na afloop kregen alle deelnemers nog een cadeautje, een “badbomb” die je onder de kraan in het bad kan houden voor héél veel schuim.

Wat een leuke dag en wat hebben wij genoten! Heel erg bedankt, Daniëlle, dat je dit voor ons mee mogelijk maakte en aan je collega die het feest sponsorde met de producten van Lush!

     
  • verwendag_1R
  • verwendag_2R
  • verwendag_3R
  • verwendag_4R
  • verwendag_5R
  • verwendag_6R

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.