Feest: de eerste kolom is geplaatst!

Posted by on apr 14, 2021 in Nieuws van Titurel, Titurel Bouwt
Feest: de eerste kolom is geplaatst!

De geest is uit de fles! Op één april plaatsten onze bewoners, samen met ‘bouwmeester’ Lukas, de eerste kolom op het terrein Bieduinenhof.
Hier – en op het terrein de Cluse, in het bos, verrijzen in de loop van de volgende maanden twee nieuwe woongebouwen. Het worden geschakelde woningen; ’thuis’ voor tweemaal 16 bewoners.

Een grote viering zat er vanwege de corona restricties niet in – we stuurden familie en betrokkenen een uitnodiging met een knipoog: “geen uitnodiging” stond er op de feestelijke aankondiging van deze mooie mijlpaal. Gelukkig weten we bij Titurel zelf ook een feestje te bouwen 🙂 én kregen we -op een andere manier- toch vele belangrijke mensen op bezoek… daar maakten acteur Bas en onze eigen Marleen een mooie vertoning van. Vele – voor Titurel – belangrijke mensen werden ten tonele gevoerd; onder andere mevrouw van Mierlo, de burgemeester, de mevrouw van de provincie, de vrienden en de huisvrienden van Titurel kwamen op bezoek… iedereen nam de moeite om mooie, warme woorden te spreken over de bewoners en de bouw op Titurel.
Na de toespraken werd een mini orgel tevoorschijn gehaald en mocht iedereen die dit wilde aan het orgeltje draaien en muziek maken. Er werd afgesloten met een heerlijk gebakje en echte champagne.