Een prachtige familiedag!

Posted by on sep 20, 2017 in Titurel Leeft

De familiedag van Titurel 2017 stond in het teken van ‘ontmoeting’ – er was ruimte en tijd om daar volop van te genieten. Na een hartelijk welkom aan alle aanwezigen, namen Janny en de bewoners het podium en brachten mooie liedjes en gedichten ten gehore.

In een heerlijk ontspannen sfeer kregen we een update over onze mooie toekomstplannen. Aan de hand van een fotoreportage en het boek met het ontwerp van de herontwikkeling van Titurel, vertelde Katrien honderduit over de accommodatie plannen. Ronald verhaalde over de herindeling van het terrein, de tuin, het bos.

We genoten van een film over de zomervakantie gemaakt door Marc, die op Lohengrin woont, en er waren foto collages van onze activiteiten rondom sport & beweging alsook over de vakantie.

Na een heerlijke lunch kondigde Katrien een “try out” aan van een nieuwe bewegingsactiviteit die we bij Titurel aangaan: dansen! Onder het bezielend enthousiasme van Jac van den Elshout van de dansschool “Jac.Danst” in Bergen op Zoom, gingen de beentjes – en de armen – in de lucht. Feestje!

Graag delen we met  u een gedicht, geschreven door onze bewoner Mischa, over wat ‘familie’ voor hem betekent. Daarna nodigen we u uit om te genieten van de korte film die Marc maakte van de familiedag en die een perfecte impressie geeft van deze mooie dag!

Familie

Hij krimpt en het is droevig

Hij groeit en men is blij

Ze zijn er altijd voor je

Van jong naar oud naar ouder

Je hoort zelf ook erbij

Ze zijn er in de vreugde

Ze zijn er in de spijt

Maar zelfs al ga je jouw eigen weg

Dan hoor je er nog gewoon bij

Want Familie is een bintenis

Een band vriendschap voorbij

Hij duurt niet voor een paar jaar

Hij duurt echt voor altijd

En zelfs al spreek je nauwelijks

Al vliegt de tijd voorbij

Familie dat zal je blijven

Je blijft altijd een moeder, een zus, een opa,

een oma, een tante, een oom, een neef, een nicht,
zelfs een broer en zelfs ook een vader,
van mij.

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.