Een heerlijke dag in Blijdorp – tekst door Yvonne

Posted by on jun 29, 2017 in Titurel Leeft
Een heerlijke dag in Blijdorp – tekst door Yvonne

Op zaterdag 10 Juni mochten alle bewoners van Titurel naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam.Deze geheel verzorgde dag werd ons aangeboden door Stichting A-wareness day.
Een meneer uit het dorp draagt Titurel een warm hart toe en heeft ons hiervoor bij deze stichting opgegeven, een hele leuke verrassing!
Zaterdagmorgen om 8:45u kwam er een grote touringcar de oprijlaan opgereden om alle bewoners op te halen. Chauffeur Kees brengt ons in een klein uurtje naar Rotterdam. Bij aankomst staan vier lieve en enthousiaste vrijwilligers ons op te wachten en heten ons van harte welkom.

Na een mooie groepsfoto gaan we naar de Haaienzaal in het Oceanium waar koffie met gebak op ons wacht.
Hier blijven we niet lang want we staan te popelen om het park in te gaan en te gaan genieten van alle mooie dieren om ons heen. Sommigen gaan alleen op pad, anderen blijven in een klein groepje bij elkaar.

Ralph bestuurt de trein

Rond 12:30u komen we weer samen voor de lunch, deze was perfect geregeld met heel veel lekkers. We hebben prachtig weer gehad deze dag en wat

hebben we veel gezien, van Bokito tot aan douchende neushoorns!

Elke en Yvonne

Rond 16:00u ploffen we weer neer in de comfortabele stoelen van de bus, moe maar zeer voldaan en dankbaar voor deze dag rijden we terug richting Titurel!!

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.