een dagje dierentuin voor de Limburg-groep

Posted by on aug 7, 2016 in Titurel Leeft

Vrijdag  was  iedereen al op tijd op. Die  dag stond het dierentuin bezoek op onze agenda en Robbert-jan moest even naar de huisarts voor de hechtingen in zijn arm. Deze mochten er gelukkig uit en het had geen pijn gedaan.  Na het ontbijt gingen we met zijn allen richting Arnhem naar Burger’s Zoo.  De eerste die we daar tegen kwamen was de directeur himself, hij gaf het niet toe, maar Sonja weet het zeker !! Hij zei dat hij de neef was, maar daar trapt Sonja niet in….

Het werd een mooie dag, met goed weer ook nog. We hebben heel veel gezien en we vonden met z’n allen het Ocean-gedeelte het mooiste, met de gekleurde vissen, haaien, roggen en prachtig gekleurde koraal.Ook de Ocean Musical gingen we met z’n allen bekijken en werd door iedereen gewaardeerd.

De  dag vloog voorbij en de terugweg ging via enkele omwegen naar de Mc Donald’s waar we de hongerige magen snel konden vullen. Eenmaal thuis aangekomen ging er nog wel een kopje koffie in en uiteindelijk ging ieder moe maar voldaan te bedde.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.