dag een en twee

Posted by on aug 2, 2016 in Titurel Leeft
dag een en twee

“Dubbele vakantie” gezien door de ogen van een groentje!

 

Vertrek als een geoliede machine, jaren van ervaring is goed te zien bij alle deelnemers. De vakantie begint al wanneer de bussen de oprijlaan afrijden.

Na iets meer dan een uurtje te hebben gereden komen we dan eindelijk aan in Tiel. Hier gaan we, nadat we de benodigde pokemon’s hebben gevangen, met de pond over naar het Veerhuis waar de koffie bruin staat en de pannenkoeken wachten.

Eindelijk aangekomen op de boerderijen Oberink en Nieuw Navis. Op Nieuw Navis zijn we heel hartelijk met koffie en zelfgemaakte appelflappen. Na een rondleiding en alles te hebben bekeken, is het tijd om een beetje te settelen op Nieuw Navis.

Op het programma van Dinsdag staat zwemmen aan de plas. Helaas is het weer hiervoor te slecht. Besloten wordt om met een groepje te gaan vissen en andere groep te gaan zwemmen en tot slot een paar die boodschappen gaan doen voor de BBQ die avond. Iedereen geniet van hetgeen ze hebben gedaan die dag.

Na een hele dag vol plezier hebben we allemaal een reuze trek dus wat ons betreft kan die BBQ wel aan. Heerlijk zo een gezamenlijke avond waar een hele leuke gemoedelijke sfeer hangt. Er is gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om Roland alsnog nogmaals in het zonnetje te zetten voor zijn verjaardag.

Enkele nog niet vermoeide actievelingen hebben zich nog aan een potje basketbal gewaagd zoals Lous zou zeggen we hebben de gekke vijf minuten weer gehad.

De  wordt gezellig gevuld met een muziekje, koffie en voor de liefhebbers een keurig lakje!

      
  • pannewkjoek
  •  
  • basketball
  • nagels

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.