Dag 1 en 2 in Limburg

Posted by on aug 3, 2016 in Titurel Leeft
Dag 1 en 2 in Limburg

We hebben een voorspoedige heenreis gehad. Op een parkeerplaats onderweg even gestopt en verder op het gemakje doorgereden. We waren bang voor file, maar dat viel reuze mee.

Bij aankomst was iedereen al snel uitgepakt en de kamers opgezocht en bedden opgemaakt. De stemming zat er al gauw in, want het huis was voor de meeste bekend en de bar ging al snel open.

Martijn was zelfs aan het dansen op de muziek die uit de bar klonk. Frites en snacks gehaald en de eerste boodschappen al binnen.

S avonds was de bar weer open en hadden we al een monteur op bezoek voor de tv die niet meer aanging.

Vanochtend heeft iedereen wat uitgeslapen en hebben we met eieren en spek ontbeten. De huurfietsen voor Ger en Karen werden opgehaald en  de bus zat vol met liefhebbers die meewilden. Ook met de boodschappen weer een volle bus.

De koks Nico, Sonja en Cor gingen aan de slag, nadat Karen en Toon Haze de aardappels geschild hadden. Het werd een maaltijd van verse kippensoep vooraf, daarna aardappelen, gehaktbal, spinazie en jus. Alles was op. Hierna een wandeling om het eten te laten zakken naar de ijsboerderij, maar die was net gesloten. Onderweg leuke, mooie, kleine en grote paarden gezien.

Het was vanavond niet druk in het café.

De meeste na een lekkere douche op tijd in bed.

Groetjes van de Limburgers.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.