Van der Poel-Poulidor Challenge, zet ‘em op, Jan en Huub!!

Posted by on jun 24, 2021 in Titurel Leeft
Van der Poel-Poulidor Challenge, zet ‘em op, Jan en Huub!!

Vanochtend, rond een uur of kwart voor zeven, gaven Steven Adriaansen, burgemeester van Woensdrecht en Katrien Muylaert, onze directeur/bestuurder het startschot voor de van der Poel-Poulidor Challenge. Gisteren al werden de hekken geplaatst en de tent opgezet – de hekken kregen banners van de vele sponsors en donateurs. Het zag er “net als op tv” uit, en dat vonden de bewoners wel “héél vet”!
Vanmorgen dus het startschot. Jan Prop vertelt met gepaste trots “na 91 ritten, 295 uur en 8.527 kilometer trainen gaan mijn fietsmaat Huub Kools en ik, nu de ultieme uitdaging aan: in drie dagen fietsen we van Putte naar Saint Leonard-de Noblat (Fr), 900 km(!). Een sponsorfietstocht voor het goede doel Titurel.”

Op Titurel zijn we heel erg blij met dit initiatief, “niet alleen om het bedrag dat zo voor Titurel wordt ingezameld, maar zeker ook voor de betrokkenheid van de organisatie van de GP Adrie Van der Poel. Onze bewoners doen altijd enthousiast mee met de evenementen van Uniek Sporten en zijn nu nóg enthousiaster en trots dat vandaag de Van der Poel – Poulidor Challenge hier, op hun eigen oprijlaan, van start gaat”, aldus Katrien. Een aantal bewoners stapt mee de fiets op om de renners bij hun start een stukje te vergezellen.

Wij wensen Jan en Huub een mooie tocht; veel succes!!  Erg fijn dat Manu (eerste foto, links) de renners vergezeld om hun veiligheid mee te bewaken.

Heel graag willen wij langs deze weg ook alle sponsors en donateurs hartelijk danken voor hun gulle giften, in het bijzonder: Fristads, Kalas Sportswear Benelux, Toyo Tires, IKO, Bergh Bouwgroep, Gourmet Invent, Anderz Advocaten, Eco-Point, RMWijnen, Peter Bauwens van Frituur het Fritbakje, Koninvest Vastgoed, NoelTimmermansWoninginrichting.