Oorkonde voor Toon: wielrennen van de eeuw bij wielerclub ID-CYCLING

Posted by on jul 21, 2021 in Titurel Leeft
Oorkonde voor Toon: wielrennen van de eeuw bij wielerclub ID-CYCLING

Vrijdag 10 juli was een bijzondere dag op Lohengrin, met name voor Toon. We kregen onverwachts bezoek van Jan, één van de begeleiders van Toon’s wielerclub ID-Cycling.
Al snel bleek dat hij niet zomaar was gekomen… hij vertelde over de tijd dat hij Toon en de andere bewoners van Titurel leerde kennen en hoe dat zo door de jaren heen ging. Het waren mooie verhalen. Zo wist hij nog goed dat in de beginjaren Lukas met een bus vol bewoners en een aanhanger vol fietsen naar de wedstrijden kwam. Van de – toen negen – wielrenners, is er nog eentje over: onze Toon. De laatste jaren werd het meedoen belangrijker dan het winnen en Toon reed op zijn gemak de rondjes en genoot van de ambiance.
Jan kwam nu tot het doel van zijn bezoek: Toon kreeg de oorkonde van de ID-er VAN DE EEUW; Toon en zijn begeleider werden heerlijk in de bloemetjes gezet door Jan. Toon krijgt de oorkonde omdat hij de oudste wielrenner van de club is, hij is vanaf 2003 lid, het langste van allemaal.
Toon was eerst erg onder de indruk en moest alles even verwerken, daarna genoot hij met volle teugen van deze middag, blij en trots!