Nieuws vanaf… ons vakantieadres!

Posted by on sep 8, 2022 in Nieuws van Titurel, Titurel Leeft
Nieuws vanaf… ons vakantieadres!

Onze bewoners namen een lange aanloop naar de zomervakantie… na het Sint Jan feest konden ze een week lekker ontspannen. Daarna begon het aftellen naar de échte “grote” vakantie.

Vrijdag 19 augustus – na de uitreiking van de getuigschriften en de weeksluiting – werd het startsein gegeven. In de eerste vakantieweek werden verschillende uitjes en activiteiten georganiseerd.

Op de agenda stonden culinaire workshops – onder toeziend oog van Bas werden tijdens een Spaanse en een Italiaanse avond de lekkerste gerechten op tafel getoverd. Wie niet zelf wilde koken, ging lekker uit eten – dat hoort bij vakantie! Net zoals een ijsje eten hoort bij een uitstap, óók in de Efteling. Een club Max Verstappen fans wist kaarten te bemachtigen voor de kwalificatieronde op vrijdag 26 augustus – dat Max daarna de zege behaalde, was de kers op de taart!

Die zondag waren de meeste vakantiegangers al op de bestemming van hun gezamenlijke bewonersvakantie; die bestemmingen zijn vooral aan zee: de Belgische kust, Koksijde, en aan de Nederlandse Kust, Cadzand en Kamperen – ook op vijf minuutjes van het strand. Heerlijk! Andere vakantiegangers genieten van het mooie weer in Limburg.

Wij genieten lekker mee met het kijken van enkele mooie foto’s!