Heerlijk nazomeren tijdens de familiedag

Posted by on okt 3, 2019 in Titurel Leeft
Heerlijk nazomeren tijdens de familiedag

Een stralende na-zomerdag kregen we cadeau op onze jaarlijkse familiedag. Een dag in het teken van ontmoeting en meegenomen worden in de ontwikkelingen van Titurel. Dat was in een notendop wat de familiedag 2019 bracht.

Er was de mogelijkheid met Lukas in te zoomen op de accommodatie ontwikkelingen, Carin vertelde over de totstandkoming van het visieboekje, de cliëntenraad peilde naar wat leeft bij de ouders en cliëntvertegenwoordigers.

De presentatie van Floor over de muziekbeleving die hij verzorgt, vond grote bijval. Tijdens de lunch genoten we van heerlijke quiche, broodjes en soep en was er volop ruimte voor gezellige en informele gesprekken.

Tijdens het middagprogramma nam Evert ons mee in een presentatie over de methodiek TripleC waarmee Titurel werkt; en konden we in de werkplaats de – door Marc van Elswijk – gemaakte filmpjes van het afgelopen voorjaar en zomer.

We sloten deze gemoedelijke dag af op het ‘terras’ bij de werkplaats; en kunnen nog even nagenieten bij de foto’s (en volgende week nog een filmpje van Marc).. !