Fietsen met je idool: grandioos succes – tekst en foto’s Francois & Jeroen – film Marc

Posted by on jul 4, 2019 in Titurel Leeft
Fietsen met je idool: grandioos succes – tekst en foto’s Francois & Jeroen – film Marc

Jawel hoor, eindelijk was het zover – na maanden van plannen en overleg op het hoogste niveau: FIETSEN MET JE IDOOL!

In de ochtend was het gewoon eenzelfde dag als anders, tot om 10.30u iedereen ging eten om op tijd te kunnen vertrekken naar Ossendrecht. Na de vroege lunch gingen we met bijna alle bewoners en een aantal begeleiders op weg.

Op het Zuidwest College waar het evenement georganiseerd werd was het al een en al beweging en muziek, super leuk. Na alles opgehaald te hebben en natuurlijk wat gegeten en gedronken te hebben, werden we aan het werk gezet door de vrijwilligers. Er waren heel wat prominenten aanwezig die gezellig meededen en de tijd namen om met iedereen op de foto te gaan, getuige de vele foto’s… .

Iedereen kreeg een prachtig fietsshirt en een rugnummer en daar gingen we: op de mountainbike, de ligfiets of de step.. en oh, niet te vergeten: ook het spinnen viel goed in de smaak! Tot dan waren de weergoden ook op onze hand, de zon scheen rijkelijk en iedereen had het geweldig naar de zin.

Om ongeveer vier uur gingen we eten en toen vonden de weergoden het ook welletjes: de hemel ging open en de regen viel er met bakken uit. Dat kon ons totaal niet uit het veld slaan, we genoten allemaal van een lekkere pasta en een drankje – alles zeer verdiend!

We hadden allemaal een zeer geslaagde dag en ik wil daarvoor iedereen die er aan meegewerkt heeft, zeer hartelijk bedanken. Tot volgend jaar!