Zwemmen en hamburgers eten in Goes. Verslag en foto’s door Ans

Posted by on jan 11, 2018 in Titurel Leeft
Zwemmen en hamburgers eten in Goes. Verslag en foto’s door Ans

Vrijdag 5 januari was het weer zover om naar het zwembad Omnium in Goes te gaan. Met een grote groep enthousiastelingen – met z’n 14en en begeleiders – gingen we op pad.
Om 11.30uur gingen we in het zwembad en was het van het ene bad in het andere, want er zijn er maar liefst 4 verschillende, en 2 glijbanen. En natuurlijk willen sommigen eerst wat eten en drinken bij de restauratie. Er werd in groepjes gezwommen, maar op een gegeven moment ging het merendeel samen in het water met een meegebrachte bal, wat voor veel waterpret zorgde. Allerlei klim en klautermaterialen in het water gaven ook veel lol.
Er was voor ieder wat wils, je kon op je gemakje relaxen, genieten van het schouwspel of samen gezellig spetteren en spatteren. Ook een wedstrijdje baantjes trekken in het koude water was leuk. Wel over de smalle kant van het bad, maar dat mocht de pret niet drukken.

Na het zwemmen, op naar Kenny’s hamburgers! De hamburgers werden bestempeld als “lekkerder dan MacDonalds en zelfs als Burger King!”. Iedereen ging moe en met gevulde buik naar huis.

zwemmen in Goes_2r

  • zwemmen in Goes_3
  • zwemmen in Goes_2
  • zwemmen in Goes_1

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.